home logo's huisstijlen websites flyers posters verpakkingen kaarten overig
 
   
 
 
NIEUWS

23-01-2012 - VOLLERD 2011
Door de ondernemers vereniging VOL (Vrouwen Ondernemen Leidscherijn) ben ik benoemd tot VOLLERD 2011; onderneemster van het jaar.
Ik ben ontzettend vereerd en blij ..en met blosjes op de wangen lees ik hun nominaties over mij:

Ik kies voor Prina, omdat zij een sprankelende persoonlijkheid is
 met een professionele inbreng, 
een vakvrouw.
 Zij maakt haar dromen waar, 
leeft haar leven voluit
 en treedt anderen betrokken tegemoet.
 Als die eigenschappen geen award verdienen dan weet ik het niet.

En de pluim van mij gaat naar Prina, zij heeft in zo’n fijne flow gezeten druk gehad door haar enthousiasme. En ook een hele mooie flyer gemaakt voor mij. En nu dan met het hele gezin naar Suriname. Echt een powervrouw!

Ik wil zelf graag Prina een pluim geven. Ik heb enorm respect voor de manier waarop ze haar vrouwelijk ondernemerschap neerzet. Ze durft zichzelf te laten zien (klimt op de zeepkist, is bijna altijd aanwezig) maar geeft ook eerlijk toe dat ze dat eng vindt. Ze maakt heel slim gebruik van haar netwerk, zowel om te geven als om te ontvangen. Ze investeert in zichzelf (denk aan publiciteit zoeken rondom het boekje). Ze helpt belangeloos (en belangrijk: op eigen initiatief) mee (denk aan onze netwerkwand, haar reis naar Suriname en nu weer de VOLLERD) en als ik dan ook nog zie hoe ze moederschap combineert met ondernemerschap dan is zij voor mij de ultieme vrouwelijke ondernemer. Lef, positief, ondernemend en met haar hart op de juiste plek.

Prina is voor mij een voorbeeld van de ondernemende VOL-vrouw: zichtbaar, ondernemend, onderscheidend, innemend en zij toont een grote betrokkenheid en inzet (en niet alleen 'for profit'). Tegelijkertijd durft zij ook haar kwetsbare kant te tonen en om hulp te vragen.

Ik kies voor Prina vanwege haar bijdragen aan VOL (haar aanwezigheid in frequentie, presentatiescherm, zeepkistmomenten en social media). Bovendien verzorgt ze mijn drukwerk en maakt ze samen met Wiebe mijn nieuwsbrief. Ze is creatief, betrouwbaar, invoelend, innoverend, fris en eigen. Net als haar ontwerpen. Ze mag zichzelf groter zien dan ze doet. Ze is te bescheiden. Ik vind het stoer hoe ondernemend ze is, niet alleen zakelijk maar ook privé. Hoe positief ze omgaat met haar jongste zoon met downsyndroom. Hoe de impact is geweest voor haar gezin, en nu gaat ze als gezin naar Suriname. Prachtig hoe ze werk en privé combineert. En vrouw die werkt vanuit haar hart.

Geïnspireerd heeft mij: Prina! Ik stelde me aan haar voor als Packaging Deisgner en zij vroeg me waarom ik me niet gewoon voorstelde als grafisch ontwerper. Packaging Designer was bij me blijven hangen vanuit de bureauwereld, maar nu ik zelfstandig ben moet ik me breder kunnen opstellen. Resultaat: nieuwe website, nieuwe huisstijl. Ik ben er erg blij mee! Dank je wel Prina!
www.verenigingvol.nl